NYHETER  |  AKTIVITETER  |  ORGANISERT TRENING  |  HALLBOOKING  |  LAGSPILLSERIEN  |  OM KLUBBEN  |  HISTORIKK  |  PRISER/INFO Information in English 
 

 
Aktivitetskalender
Turneringer
Tennishall
Treningsaktivitet
Lagspillserien
Innmelding
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   LOGG INN
 
 

  Brukernavn

 

  

 

  Passord

 

  

 
 

  

 
 
 

  Ny bruker?

 
 

  Glemt passord?

 

AKTIVITETER > Treningsaktivitet


Larvik & Stavern Tennis arrangerer forskjellige typer treningsaktiviteter:

 

Nybegynnerkurs:

Vi gjennomfører Nybegynnerkurs ca. 3 ganger i året. Dette kurset går over 4 timer i løpet av en helg -- gjerne to timer på lørdagen og to timer på søndagen. Prisen for kurset er kr. 500,- med 50% familierabatt for alle ytterligere familiemedlemmer. (Altså 500,- for første deltaker fra hver familie, deretter kr. 250,- for hver ytterligere familiemedlem).

Dato for neste Nybegynnerkurs skal du kunne finne til enhver tid på forsiden av hjemmesiden vår, listet opp under "Nyheter", eller på oppslag i og rundt anlegget vårt. Hvis du har problemer med å finne ut når neste Nybegynnerkurs holdes, ta kontakt med oss. Meld deg på ved å kontakte klubben via epost eller telefon.

 

Tennisskolen - ukentlige kurs for barn og voksne.

Dette er selve kjernen i vår treningsaktivitet. Her blir du satt i en "gruppe" på 3-6 elever som trener sammen med en trener, på et fast tidspunkt hver uke. Barn blir satt sammen i gruppe med andre barn på sin egen alder, og voksne blir gjerne satt i grupper sammen med andre voksne på samme ferdighetsnivå. Mange er helt nybegynnere, også godt voksne folk. Man kan gå én gang i uka eller flere ganger i uka. For å melde deg på, send en epost til: tenniskurs@larvikstaverntennis.no med ditt ønske.

Priser for å delta på i tennisskolen:

Mengde / tid på trening: Pris pr. uke:
1 time pr. uke Kr. 98,- pr uke
1,5 timer pr. uke Kr. 147,- pr uke
2 timer pr. uke Kr. 196,- pr uke
2,5 timer pr uke Kr. 245,- pr uke
3 timer pr uke Kr. 294,- pr uke

Når du melder deg inn i "tennisskolen" (faste ukentlige kurs) så må du forplikte deg til, og betale for, det antall uker som er igjen av halvårs-sesongen. En halvårs-sesong går fra ca. 20 august og frem til rett før jul. Det er som oftest ca. 17 uker. Og en ny halvårs-sesong går fra nyttår, og frem til ca. 20. juni. Det er som oftest 23 uker. 

For eksempel, hvis du melder deg på for høstsesongen og du skal være med 1 time i uka - så får du en fast plass på en gruppe for hele høstsesongen, og du får en faktura på kr. 98 x 17 uker = Kr. 1.666,-. Dette kommer i tillegg til selve medlemskontingenten. 

Dersom du kommer til midt i en sesong og du får plass på en gruppe, så betaler du for det antall uker som er igjen av semesteret. La oss si at du melder deg på midt på vårsesongen og det er 12 uker igjen av semesteret. Vi finner en plass til deg på en gruppe og setter deg inn på den gruppen. Da får du en regning på kr. 98 x 12 uker = Kr. 1.176. 

Med andre ord: Du kan bli med når som helst. Men når du blir med, så må du forplikte deg til, og betale for, resten av den akuelle halvårssesongen.

 

Felles treningsgruppe fredager kl. 17:00 - 18:30

For alle spillere som er fra nivå "Litt øvet" og oppover, har vi en felles treningsettermiddag hver fredag kl. 17 til 18:30. Vi bruker alle 4 baner, både kvinner og menn, yngre og eldre spillere, spiller sammen. Vi spiller forskjellige treningsmodeller. En person fra klubben (styremedlem eller trener) organiserer treningen og setter alle i gang med forskjellige aktiviteter.

Prisen for å være på dette er kr. 50,- pr uke dersom du betaler for hele semesteret på en gang. Eller kr. 100,- pr gang, dersom du bare ønsker å "droppe inn" og være med en gang i blant, uten forpliktelse. 

Dersom du bare ønsker å "drop inn" og betale for å være med på fredagstreningen en gang, så betaler du på stedet med Vipps eller kontant.

Vil du melde deg på for hele (resten av) semesteret, kontakt leder@larvikstaverntennis.no og vi lager en faktura til deg.

 

Privattimer:

Våre dyktige, profesjonelle tennistrenere tilbyr privattimer for de som vil ha personlig oppfølging og one-to-one trening med instruktør. For å arrangere dette, ta kontakt med hovedtrener. (Mobilnummer til trenerene finner du på "Om klubben"-siden).

 

Tenniscamp i sommerferien

Den første uka av skoleferien pleier våre trenere å arrangere en "sommercamp" for barn og ungdom. Fra mandag til fredag, ca fra kl. 9 til 16 (tidspunkter kan variere fra år til år) er barna på tennisklubben, spiller mye tennis men gjør også andre morsomme aktiviteter, som sykkeltur, badetur (etter tillatelse fra foreldre), slåball, fotball, spiser lunch sammen, osv. Har du barn som vil være med på sommercamp den første uka i skoleferien, ta kontakt med klubben.

 

Andre forefallende kursaktiviteter

Av og til inviterer klubben eller trenerene til ekstraordinære kurs, helgekurs, kveldskurs og andre ting som passer inn fra tid til annen. Hvis du ønsker å holde deg informert om slike begivenheter kan det være lurt å melde seg inn i klubben for da får du email fra klubben hvis slike ting arrangeres - eller så kan du klikke "Liker"Larvik & Stavern Tennis på Facebook, for da vil du få opp en liten notis i Facebook når vi poster ut nyheter om begivenheter, kurs osv.

 
Besøk vår side: