NYHETER  |  AKTIVITETER  |  ORGANISERT TRENING  |  HALLBOOKING  |  LAGSPILLSERIEN  |  OM KLUBBEN  |  HISTORIKK  |  PRISER/INFO Information in English 
 

 
Informasjon
Innmelding
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   LOGG INN
 
 

  Brukernavn

 

  

 

  Passord

 

  

 
 

  

 
 
 

  Ny bruker?

 
 

  Glemt passord?

 

PRISER/INFO > Informasjon


[Klikk her for å laste ned utskriftsvennlig informasjon om våre tilbud og aktiviteter]

 

GENERELT OM BETALING TIL TENNISKLUBBEN

Dersom du skal betale for ting som du ikke har mottatt faktura for, og det ikke er noe KID-nummer -- dette gjelder typisk leie av løstime på banen, kjøp av baller, leie av ballmaskin osv. -- så betaler du dette enten (A) med Vipps, eller (B) ved å legge kontanter i konvolutter som ligger tilgjengelig i tennishallen og slippe dem inn gjennom sprekken i døra til kontoret, eller (C) å betale inn beløpet til tennisklubbens bankkonto: 2551 01 46495 - og husk å angi navn/beskjed ved betaling slik at vi kan se hva betalingen gjelder for.
 
Dersom du skal betale en faktura som du har mottatt med KID-nummer -- så skal denne betales inn til kontonummeret og KID-nummeret som står på fakturaen. Merk at dette er et annet kontonummer, som tilhører BuyPass. BuyPass tar imot betalingen og sender den videre til tennisklubben. For at betalingen skal bli riktig registrert i vårt fakturasystem er det viktig at korrekt KID-nummer blir brukt.
 

INNMELDING I KLUBBEN

Som medlem av klubben får du spille så mye du vil på våre 8 utendørsbaner (4 i Stavern og 4 i Bøkeskogen i Larvik). Det koster ikke noe pr. time. Du booker timer på tavla ved anlegget og spiller i én time. Hvis banen er ledig og ingen andre har booket banen etter at din time er ferdig, kan du spille videre.

Som medlem av klubben får du også rett til å delta på tenniskurs / tennisskole (se egne priser for dette nedenfor), arrangementer, lagspillserien, samlinger, turneringer og mer.

Du får også mulighet til å leie bane inne i vår 4-baners innendørshall i Stavern. (Se egne priser for dette nedenfor).

For å melde deg inn i klubben kan du klikke på "Innmelding" på venstre side av denne teksten, eller fylle ut medlemskort som du finner i våre klubbhus i Stavern eller Larvik.

 

MEDLEMSKONTINGENT PR. ÅR (2016 / 2017)

Voksen

1.100 kr 

Junior (t.o.m. det året man fyller 20)

700 kr 

Familie (2 voksne + deres barn i samme bopel)

2.100 kr 

 

SOMMERMEDLEM

For sommerturister har vi et tilbud som heter Sommermedlem. Du får eget nøkkelkort, og du får spille på våre 8 utebaner (4 i Stavern og 4 i Bøkeskogen i Larvik) uten å betale noe pr. time. "Sommermedlem" er for turister og tilreisende som er på ferie i distriktet om sommeren. Fastboende (med bostedsadresse i Larvik kommune) må velge vanlig medlemsskap, og de som har tenkt til å bruke anlegget vårt også til jul, påske osv. skal også velge vanlig medlemskap.

Sommermedlem - voksen

700 kr 

Sommermedlem - junior

400 kr 

Sommermedlem - familie
(2 voksne + deres barn i samme bopel)

1.500 kr 

 

BANELEIE UTE PÅ GRUSBANER I STAVERN / LARVIK

Grusbanene utendørs er tilgjengelig fra ca. 15. mai til ca. 15 september, litt avhengig av værforhold.

Baneleie ute på grusbanene er inkludert i medlemskontigenten, og for medlemmer og sommermedlemmer koster det ikke noe pr. time.

For ikke-medlemmer / gjester koster leie av grusbane utendørs kr. 200,- pr time, pluss et depositum på kr. 200,- som tilbakebetales når du returnerer nøkkelkort. Du henter nøkkelkort hos Stavern Sport (Stavern) eller Hitz Optikk (Larvik), betaler der, og returnerer nøkkelkortet senest neste dag. Betaling kan også gjøres med Vipps. Se oppslag ved anlegget.

Dersom et medlem spiller sammen med en gjest så skal halv baneleie betales (medlemmet betaler ikke sin andel, men gjestens halvdel skal betales).

 

BANELEIE INNE I TENNISHALLEN I STAVERN (2016 / 2017)

Som medlem vil du få utlevert nøkkelkort til tennishallen i Stavern. For å spille inne i hallen skal du booke banen på internet først. Klikk på “Aktiviteter”, så “Tennishall”. Du ser ledige timer i grønt. Klikk på timen du vil leie og klikk så på “Bekreft”.

Hvis du ikke har opprettet en bruker-ID så må det gjøres før du kan booke bane første gang. Dette gjør du selv direkte fra nettsiden, og det er gjort på ett minutt. Klikk på "Ny bruker" til venstre på skjermen og fyll inn informasjon der. Når du så har en bruker-ID så kan du logge deg inn via internet og booke en bane.

Bruk av bane inne i hallen er ikke inkludert i medlemsavgiften og må betales for.


FAST TIME
MEDLEM

LØSTIME MEDLEM

LØSTIME IKKE-MEDLEM

Man-fre

Formiddag (før kl. 15:00)

140 kr 

165 kr

195 kr 

Man-fre

Ettermiddag (etter kl. 15:00)

175 kr 

195 kr

235 kr 

Lør-søn

Hele dagen

140 kr 

165 kr

195 kr 

Juniormedlemmer på ledige timer i hallen: Kr. 50,- pr time.
Juniormedlem i følge med én voksenmedlem: Kr. 50,- pr time.
Juniorer/voksne som ikke er medlemmer av klubben: Priser som i tabellen over.

Sommermedlemmer betaler som ikke-medlemmer i hallen, da sommermedlemskap ikke inkluderer rabattert bruk av hallen.

"Fast time" betyr at du har en fast time i uka hvor en av banene alltid er reservert for deg. Dette bookes for et halvt år av gangen. (Fra 1. sept frem til nyttår, eller fra nyttår frem til 15. mai). Hvis du er interessert i dette, så gå inn på Aktiviteter -> Tennishall for å se hva som er ledig av timer (ledige timer vises i grønt, opptatte timer i rødt), og ta så kontakt med tennisklubben via e-post eller telefon.

Hvis du bruker banene våre regelmessig, enten det er utebanene eller innebanene, så skal du melde deg inn i klubben. Vi har et tilbud for "ikke-medlem", men disse er beregnet på turister, besøkende, gjester, folk som har lyst til å prøve seg en gang eller to for å se om tennis er noe for dem, osv. Hvis du blir en regelmessig bruker av våre anlegg, så må du melde deg inn i klubben.

LEIE AV BALLMASKIN 

Tennisklubben har en Tennis Tower ballmaskin med mange forskjellige innstillinger, spin-funksjon og fjernkontroll. Det koster Kr. 50,- pr time å leie ballmaskinen, inkludert ballene - dette kommer selvfølgelig i tillegg til baneleien. Ballmaskinen er kun tilgjengelig inne i hallen - ikke på utebanene. Les instruksjonene på maskinen nøye før bruk, rydd alle ballene tilbake i maskinen etter bruk og behandle den pent. 

 

BETALING MED VIPPS

Larvik & Stavern Tennisklubb kan ta betaling for leie av tennisbane og kjøp av kioskvarer med Vipps

Gå inn på din Vipps app, klikk på "Kjøp noe" (ikke på "Vipps en venn"). Velg eller søk opp LARVIK OG STAVERN TENNISKLUBB og klikk så på "Meny". Fra menyen velger du riktig Baneleie og gjennomfører betalingen.

 

 

GRØNT KORT (2016 / 2017)

For de som ønsker å bruke innendørsbanene i hallen ofte tilbyr vi såkalt “Grønt kort”. Prisen på dette er:

  Halvt år Helt år
Grønt Kort voksen kr 1.000 kr. 1.800
Grønt kort junior kr. 700 kr. 1.200
Grønt kort familie (husstand) kr. 1.300 kr. 2.300


Grønt Kort-ordningen innebærer at de som har Grønt Kort kan spille så mye de vil på ledige timer i hallen alle dager.

"Helt år" er fra 1. januar til 31. desember men inkluderer ikke Juni/Juli/August.

"Halvt år" er enten fra 01.01 til 31.05 eller fra 01.09 til 31.12. 

I sommermånedene juni/juli/august er det meningen at alle skal spille ute, og innendørshallen har hvileperiode. Styret ønsker å begrense bruk av hallen i denne tiden. Derfor gjelder ikke Grønt Kort i denne perioden. Det er mulig å spille innendørs i denne perioden, men da må alle betale pr. time.

Det hører med noen vilkår til bruk av Grønt Kort:

 • Man må være medlem.
 • Det kan være et vilkårlig antall spillere på banen, men alle må enten ha grønt kort eller betale på vanlig måte.
 • Man kan kun reservere én time av gangen. Medspillere kan ikke reservere neste time.
 • Man kan booke timen maksimalt 90 minutter før timen starter.
 • Hvis medlem med grønt kort spiller med noen uten grønt kort må de(n) uten grønt kort betale sin del av gjeldende baneleie.
 • Eksempel: Ved to spillere, hvorav en har grønt kort, betaler spilleren uten grønt kort 50% av baneleie. Ved fire spillere, hvorav en har grønt kort, betaler spillerne uten grønt kort 75% av baneleie.
 • Bane-booking via internett må skje før man går på banen og kan skje maksimum 90 minutter før timen starter.

Brudd på vilkårene medfører:

 • 1. gang: Faktura sendes med normal leiepris for reservasjon av time på det aktuelle tidspunkt
 • 2. gang: Inndragelse av grønt kort. Enhver booking som foretas deretter faktureres med normal pris for hall-leie

Ytterligere fordeler:

 • Dersom timen som følger den reserverte timen er ledig, kan man spille videre ytterligere èn time, men kun dersom det ikke møter en annen spiller som har reservert timen, da må man forlate banen omgående
 • Grønt kort kan også benyttes ved privatinstruksjon med en trener fra Larvik & Stavern Tennis (ikke andre trenere).

 

TENNISKURS / TENNISSKOLEN

Vi har tenniskurs for nybegynnere og videregående, og for både voksne og barn, hver ettermiddag og kveld hele uka. Vi har én profesjonell tennistrener på heltid pluss 4 assistenttrenere. Mye av treningen foregår i grupper med 3-8 elever på banen sammen med én trener og evt. en assistenttrener. Vi har mange grupper med barn og noen grupper med voksne.
 
Tennisskolen følger barneskolens ferietider, d.v.s. det er tennisskole når det er skole, og ingen tennisskole når det er skolefri. Vårsemesteret starter ved skolestart etter nyttår og varer frem til begynnelsen av skolens sommerferie ( 21 uker). Høstsemesteret begynner ved skolestart og varer frem til jul (17 uker).

Man må være medlem av klubben for å kunne delta på tenniskurs. Prisene for tenniskurs/tennisskolen finner du på en egen side - Klikk HER.

Det er også mulig å få privattimer med trener. Hvis du er interessert i dette eller har andre spørsmål angående tenniskurs / tennisskolen, ta kontakt med klubben.

 

DUGNADSAVGIFT

Når du betaler for medlemskap i klubben må du også betale en dugnadsavgift på kr. 400,- pr medlem (600,- for familie/husstand). Du får tilbakebetalt kr. 200,- for hver gang du møter opp på dugnad i tre timer eller mer.

Det er mye jobb å stelle istand utendørsbanene og anlegget hvert år, og veldig mange arbeidstimer skal til bare for å få banene spillbare slik at vi alle kan ha glede av dem. I tillegg er det mye jobb å vedlikeholde anlegget rundt selve banene og inne i hallen, slik at vi kan ha det ryddig, rent, pent, trivelig og funksjonelt. Det er alles ansvar å hjelpe til med dette og alle medlemmer oppfordres til å delta på dugnader når de arrangeres. Skal du ha gleden av å kunne spille på fine tennisbaner, så bør du også kunne hjelpe til med å stelle dem istand.

Å ta kioskvakt eller banevakt er også regnet som dugnadsinnsats.

Pengene som kommer inn til klubben i form av dugnadsavgift blir brukt til å betale for arbeid på anlegget som ikke kan gjøres på dugnad (som krever faglært arbeidskraft), og til å kjøpe materiell som trenges til dugnadsarbeidet, som rør, slanger, gjerder, planker, maling osv osv.

Personer under 13 år og over 80 år er fritatt fra dugnadsavgift.

 

STRENGING AV RACKET 

Ønsker du å få din racket strenget om, så ta kontakt med klubben. Priser er som følger:

Bare strenging, ha med egen streng Kr. 200
Strenging inkl. "hobbystreng" Kr. 250
Strenging inkl. "konkurransestreng" Kr. 350

 

 

PRODUKTER SOM KAN KJØPES VIA KLUBBEN

Vi selger diverse tennis forbruksvarer og har dette tilgjengelig på anlegget:

Baller: Babolat French Open All-Court (rør på 4 stk.) Kr. 100
Baller: Skumballer for nybegynnere og små barn (3 stk) Kr. 75
Overgrip: Babolat My Grip (1 stk.) Kr. 20
Overgrip: Babolat VS (1 stk) Kr. 30
Overgrip: Babolat VS (3 stk) Kr. 75
Vibrasjonsdempere: Wilson Profeel (2 stk.) Kr. 30

 

 

STAVERN SPORT RABATTORDNING

Vi har en rabattordning hos Stavern Sport som innebærer at alle medlemmer av Larvik & Stavern Tennis får fast 15% rabatt på alle varer i butikken som i større eller mindre grad er relatert til tennis. Det inkluderer ting som treningsklær, sko og utstyr – dog ikke varer som ikke har noe med tennis å gjøre i det hele tatt (f.eks. fiskeutstyr, sykler).

Vi minner om at selv om ikke alt av tennisartikler er lagervare hos Stavern Sport, så er de med i kjeden Sport1 og de kan skaffe alt av sports- og treningsrelatert utstyr på kort varsel, være det rackets, tennissko, strenger, baller, tennisklær, spesialutstyr osv. Har du forespørsler om produkter eller priser, så finner du alle kontaktdetaljene til Stavern Sport her: http://www.sport1.no/butikk/3290-stavern-sport/

For å få rabatten i butikken skal du være istand til å dokumentere at du er aktiv medlem av Larvik & Stavern Tennis, for eksempel ved å vise frem faktura eller nøkkelkort.

 

GRASROTANDELEN NORSK TIPPING

Vi setter pris på om våre medlemmer og venner kan gi "Grasrotandelen" av tippemidler til Larvik og Stavern Tennisklubb, Org. nr. 992 629 401 ved å oppgi dette når dere tipper. Mange takk!
Besøk vår side: